Coco (Bon-Bon Pon van Joya) en  Pino (Pino Pon van Joya) hebben op 17 januari 2023 maar liefst 7 puppen gekregen

En we zijn trots en blij met deze leuke gezinnen die dolgelukkig zijn met hun puppedup en verder gaan met het socialiseren en opvoeden van deze kanjers van puppen.

MamaLou blijft bij onze kennel PonJoya. Zij zal hopelijk puppen gaan krijgen in de toekomst. We zijn erg blij met deze prachtige lieve meid. Vanaf nu zal ze luisteren naar de naam Malou

Wiplala gaat naar een heel geduldig gezin en ze is met open armen verwelkomd aangezien ze echt al heel lang hebben uitgekeken naar de komst van deze bruine meid. Ze heet vanaf nu Muk en we wensen haar en het gezin alle geluk met elkaar.

Takkie gaat vanaf nu Jip heten en hij zal worden opgeleid tot schoolhond. We zullen vast nog veel van hem gaan horen en zien aangezien zijn baasje bij DogsWork de basisopleiding Therapiehondbegeleider zal komen volgen. We wensen jullie alle geluk met elkaar.

DikTrom heet nu Dante en hij gaat mooie nieuwe avonturen beleven. Alle geluk met elkaar!

Swiebertje heet nu Beau. Hij zal in de toekomst worden opgeleid om ingezet te gaan worden bij anderen als therapiehond. We gaan van hem nog horen want zijn bazin zal bij DogsWork de basisopleiding komen volgen tot therapiehondbegeleider. We wensen jullie alle geluk en plezier met elkaar.

Abeltje heet nu Jari en hij zal worden opgeleid om ingezet te gaan worden als therapiehond bij onze cursist van onze basisopleiding Therapiehondbegeleider van DogsWork. Alle geluk en succes met deze kanjer!

van links naar rechts: mama Coco, haar dochter uit haar vorige nest Abby en rechts papa Pino die het overigens erg leuk vond om zijn nakomelingen te ontmoeten!

Veel dank aan onze gastgezinnen!

Zaterdag 11 maart: vertrekken de puppen naar hun forever homes! We hebben met volle teugen van ze genoten en ze alles gegeven wat we konden doen zodat ze zelfverzekerd in het leven staan. 

teefje Wiplala

Reutje Takkie

reutje DikTrom

Teefje MamaLou

Reutje Pinkeltje

Reutje Swiebertje

reutje Abeltje

Zondag 5 maart is het tijd voor de Puppentest. Alle puppen zijn stabiel en mensgericht en eigenlijk zijn ze behoorlijk gelijkmatig wat betreft hun karakter en hun uiterlijk. Kortom is dit een nest geweldig leuke puppeduppies!

Teefje WIPLALA

Reutje TAKKIE

reutje DikTrom

Teefje MamaLou

Reutje PINKELTJE

Reutje SWIEBERTJE

Reutje ABELTJE

Vrijdag 10 Februari: Wow wat een prachtige kleuren bruin zijn deze puppen. Van heel donkerbruin naar wat lichterbruin. Zo bijzonder mooi! En wat is dit een voorlijk nestje. Ze zijn stuk voor stuk zo sterk in hun bewegingen! Mama Coco blijft liefdevol en relaxed. Echt een ervaren mama!

The GIRLS

The BOYS

Zaterdag 28 januari: Een aantal van de puppen gaat over de kilo heen. Ze groeien zo mooi uit en blijven prachtig donkerbruin. Schitterend nest zeg wat hebben Coco en Pino dat prachtig gedaan!

Donderdag 26 januari: Wow wat doet mama Coco het fantastisch. Ze is heel erg relaxed met haar puppen en die groeien fantastisch! Sommigen wel 90 gram per dag! Coco geeft slagroom.... nou dit is dan ook haar favoriet momenteel iedere dag een eitje met slagroom en dat is dan weer goed voor haar calciuminname.Het is nogal wat om 7 puppen te voeden!

Donderdag 19 januari: De puppen groeien erg goed. Mama Coco is duidelijk een ervaren moeder. We genieten van deze prahtige kleuren bruin!

Pup 1 teefje bruin/wit
geboortegewicht 380 gram
WIPLALA

Pup 2  reutje bruin/wit
Geboortegewicht 280 gram
TAKKIE

Pup 3 reutje wit/bruin
Geboortegewicht 308 gram
DikTrom

Pup 4  teefje bruin
Geboortegewicht 304 gram
MamaLou

Pup 5 reutje bruin/wit
Geboortegewicht 328 gram
PINKELTJE

Pup 6 reutje bruin/wit
Geboortegewicht 325 gram
SWIEBERTJE

Pup 7 reutje bruin/wit
Geboortegewicht 345 gram
ABELTJE

7 prachtige bruin/witte puppen met lange staart.5 reutjes en 2 teefjes en zo bijzonder mooi! De puppen zijn erg levendig en drinken erg goed en mama Coco maakt het ook goed

Dinsdag 17 januari: Coco heeft alles op haar eigen tijd gedaan net als haar vorige nestje. Vanaf Vrijdag gaf ze al tekenen van een aanstaande bevalling maar ze bouwde voldoende rustpauzes in voor zichzelf. Dan was ze weer gewoon zichzelf. Wij hebben ons geduld moeten bewaren. Gelukkig heeft ze verder een hele voorspoedige en relaxte bevalling gehad. Haar eerste 4 puppen werken op haar favoriete witte bank geboren. Daarna werd het toch echt tijd om Coco en haar eerste 4 puppen naar de werpkist te verhuizen.Tot dan toe wiepr ze de puppen vrij vlot achter elkaar. Vanaf pup 5 nam ze meer haar tijd. Haar eerste pup werd om 9.15 uur geboren en pup nummer 7 kwam om 15.30 uur. Coco bleef heel relaxed. Wat een prachtig nest en wat zijn we weer dankbaar!

Zaterdag 14 januari: Coco geniet nog even van haar rust........ of maakt ze haar borst vast nat? ZIj blijft in ieder geval mega relaxed :)

Geweldig nieuws want we hebben eindeijk weer ruimte op onze wachtlijst. Meestal moeten gezinnen een behoorlijk geduld opbrengen maar aangezien we nu een aantal nestjes achter elkaar hebben gepland kunnen wij weer gezinnen heel erg blij gaan maken! Indien je interesse hebt in een puppedup uit onze kennel neem dan contact op per mail info@ponjoya.nl of per telefoon naar Maud op 06-45474769

Woensdag 21 december: YES YES YES YES YES Coco verwacht puppen van Pino! Rond 15 januari zal Pino voor de eerste keer papa worden!

Eindelijk weer eens een nestje bruine puppeduppies wat leuk! En Coco heeft er zin in als we afgaan op haar gedrag want ze gedaagt zich al een tijdje echt heel erg drachtig :)

We gaan nu duimen dat Coco puppen mag gaan krijgen van Pino rond 18 januari 2023.

Coco heeft een paar jaar geleden al een nestje gekregen en voor Pino zal dit zijn eerste nestje worden.

Aangezien beide ouders bruin/wit zijn verwachten we bruin/witte puppen met een bruine neus.

Nu is het weer duimen draaien tot we een echo kunnen laten maken over een maand.

Pino is een jonge reu van anderhalf jaar oud. Pino is een pup van onze eigen Dido (Koala Pon van Joya) en Rumi (Rumianek Lubieszcej). Pino is een bijzondere toverbal! Waar hij geboren is als donkerbruin is hij nu erg lichtbruin met prachtige donkere oortjes.

Coco is een dochter van onze Sjokie en onze Aslan en uit ons eerste chocoladenestje uit 2016. Coco heeft in 2020 een nestje gekregen samen met Twix.

© 2023 Ponjoya   |   Beheer  |  Netnog websites