Skip to main content

Maud Jacobs

Sinds mijn vroege jeugd heb ik een ideaalplaatje van een hond gehad wat zowel het uiterlijk als het karakter betreft. Voor mij heeft de zoektocht 30 jaar geduurd eer ik die hond had gevonden; De Polski Owczarek Nizinny oftewel de Poolse Herdershond of de PON.

Ik ben eigenaresse van het bedrijf DogsWork. Al ruim 10 jaar bestaat mijn werk uit  het runnen van een gecertificeerd opleidingsinstituut voor therapiehondbegeleiders, het opleiden van therapiehonden en het plaatsen van therapiehonden en begeleiden van cliënten (kinderen, volwassenen en gezinnen die leven met PTSS, autisme, ADHD en andere speciale behoeften). Ik heb inmiddels honderden cursisten opgeleid tot therapiehondbegeleider en meer dan 100 honden opgeleid en geplaatst als therapiehond. Voor meer informatie over het werk met onze therapiehonden zie onze site www.dogswork.nl

Mijn allergrootste passie is echter het krijgen van nestjes puppen. Met veel enthousiasme begeleid ik ook de gewone gezinnen die bij onze kennel een pup halen. 

Mijn dagelijks leven bestaat dus voor 100% uit het werken met (therapie)honden en het overdragen van kennis over honden.

Ik kan enorm genieten van het werken met Nizinny’s. En onze Nizinny’s vinden het erg fijn om met mensen te werken. Daarnaast mogen ze ook gewoon lekker hond zijn. Ik voel me dankbaar dat zoveel van onze (therapie)honden een hele grote betekenis hebben in het leven van hun families.

Ik volg alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gedrag, welzijn en behoeften van honden en ik begeleid u graag bij de opvoeding en het grootbrengen van uw pup.