Skip to main content

Onze meiden

Kaitlyn (Nutka Z Ponlandii)

9 februari 2010
NHSB 2782312
Stamboom Kaitlyn
Heupen HD A

Kaitlyn is een dochter van de Poolse moeder Dobra Rivendaal Dziechcinek en de Belgische vader Elegant van het Goralenhof. 
We hebben Kaitlyn uitgekozen vanwege haar fijne karakter. Kaitlyn is een enorme stabiele, intelligente en vooral lieve werkhond. Kaitlyn heeft 3 heerlijke nestjes puppen op de wereld gezet, waar we enorm trots en dankbaar voor zijn.

Kaitlyn is voor ons een hele speciale meid omdat  onze kennel PonJoya is ontstaan dankzij Kaitlyn. Je ziet haar veel terug in onze stambomen omdat we van 2 van haar dochters (Joya en Iezy) weer puppen hebben aangehouden. Kaitlyn zal geen puppen meer krijgen maar zij wordt nog regelmatig ingezet als therapiehond en dat doet ze vol overgave.

Joya (Kenna)

7 juni 2012
NHSB 2885806
Stamboom Joya
Heupen HD A

Joya is een dochter van moeder Kaitlyn (Nutka Z Ponlandii) en vader Grey (Wichura Farba Szary). We konden niet weerstaan om uit het allereerste  nestje van onze kennel PonJoya een puppie te houden. Uiteraard hebben we Joya uitgekozen vanwege haar fijne karakter. Ze werkt met volle overgave als therapiehond. Joya heeft uiteindelijk 4 prachtige nestjes gekregen. Je zult haar dus ook vaak tegenkomen in onze stambomen omdat we van deze heerlijke dame ook weer puppen hebben aangehouden in onze kennel. Joya zal geen nestjes meer krijgen.

Iezy (Lizzie Pon van Joya)

31 mei 2013
NHSB 2926968
Stamboom Iezy
Heupen HD A

Iezy is een dochter van moeder Kaitlyn (Nutka Z Ponlandii) en vader Igashu (Wichura eta Igashu). 
Iezy is een bijzondere meid, geboren uit het tweede nestje van Kaitlyn. We hebben haar gehouden vanwege haar enorm relaxte karakter (haar naam zegt het al Easy). Iezy heeft twee geweldige nestjes puppen gekregen en we zien haar naam regelmatig terug op onze stambomen. Iezy zal geen nestjes meer krijgen.

Sjokie (Ambergini’s Chiquitita)

30 september 2014
NHSB 3015234
Stamboom Sjokie
Heupen HD A 

 

Sjokie hebben wij geimporteerd uit Zweden. Zij is een zelfverzekerde en lieve meid. Het was onze eerste bruine Nizinny en we het heeft even geduurd eer we deze bruine dame hadden gevonden. Van haar kregen we onze eerste bruine chocoladenestje in 2016 zie Sjokie en we hebben haar bruine dochters Mocha, Kyara en Coco aangehouden. Sjokie zal geen nestjes meer krijgen.

Jozie (Jozie Pon van Joya)

10 juli 2014
NHSB 2973748
Stamboom Jozie
Heupen HD A

 

Jozy is de eerste pup die we hebben aangehouden van onze Joya (Kenna) en Tic Tic (Mistrz z Rodu Odry). Zij wordt ingezet als therapiehond in een praktijk. Jozie heeft een heerlijk nestje puppen op de wereld gezet in 2017 zie Jozy en voor haar is dit het eerste en tevens laatste nestje.

Merci (Czebira Futrzak Podlaski)

2 december 2013
NHSB 2977414
Stamboom Merci
Heupen HD A

Merci is een heerlijke meid die we uit Polen hebben geimporteerd gelijktijdig met haar broer en tevens onze dekreu Olli (Czabor Futrzak Podlaski). Zij heeft haar eerste nestje puppen gekregen van onze Pandor zie 2016 Merci en haar tweede nestje van Tommie zie 2018 Merci en haar derde en tevens laatste nestje van Frenkie zie 2020 Merci

Sterre (Gizzie Pon van Joya)

15 september 2015
NHSB 3018655
Stamboom Sterre
Heupen HD A

Sterre is een dochter van onze Joya (Kenna) en Tic Tic en zij wordt regelmatig ingezet als therapiehond. Ze is een hele makkelijke dame die heerlijk ongedwongen door het leven gaat. Ze wordt ingezet als therapiehond. Haar eerste nestje was van Aslan en van dit nestje hebben wij de geheel wildkleurige dame Ollie aangehouden, zie 2018 Sterre. Zij zal geen nestjes meer krijgen.

Puk (Dancer Pon van Joya)

26 december 2015
NHSB 3029221
Stamboom Puk
Heupen HD A 

Puk is geboren op tweede kerstdag en een dochter van onze eigen Iezy en Pandor. Een echte kerstpup dus. Zij is uitgegroeid tot een stevige donkere dame en heeft pas haar eigen eerste nestje gekregen toen ze a 5 jaar was samen met Rumi zie 2020 Puk. Uit deze combinatie hebben we een donkerkleurige dame aangehouden te weten Flo. In 2022 heeft zij een nestje gekregen van de Franse reu Niebo zie pups 2022

Lizzy (Lili Czekolada du Clos de l'Igloo)

10 september 2015
NHSB 327586
Stamboom Lizzy
Heupen HD A

Lizzy is een aantal jaren geleden bij ons komen wonen en zij wordt ingezet als therapiehond. Ze geniet volop van het werk dat ze doet en de kinderen waar ze mee werkt zijn enorm blij met deze lieve schat. Ze is geboren in Frankrijk en daarna heeft ze in Duitsland gewoond en nu blijft ze bij onze kennel. Een heuse wereldreizigster dus.  

Mocha (Mocha Pon van Joya)

1 december 2016
NHSB 3066078
Stamboom Mocha
Heupen HD A

Mocha is een dochter van onze eigen Sjokie en Aslan. Het is een kleine dappere meid en daarbij is ze heel erg lief. Eigenlijk was het al langere tijd een soort wens om zo'n prachtige donkerbruine dame bij onze kennel te hebben en wat een geluk dat ze bij ons werd geboren. Mocha heeft haar eerste nestje gekregen zie 2020 Mocha en dat zal tevens haar laatste nestje zijn.

Kyara (Penotti Pon van Joya)

1 december 2016
NHSB 3066076
Stamboom Kyara
Heupen HD A

 

Kyara is een ook dochter van onze eigen Sjokie en Aslan. Zij is enige tijd ingezet bij de zedenpolitie te Rotterdam om slachtoffers bij te staan en zij heeft dit werk vol overgave gedaan. Een bijzondere en lieve meid! Kyara heeft in 2022 haar dochter Malin het leven geschonken. Ze heeft in 2024 haar laatste nestje gekregen.

Coco (Bon-Bon Pon van Joya)

1 december 2016
NHSB 3066077
Stamboom Coco
Heupen HD B

Coco is een dochter van onze Sjokie en onze Aslan en uit ons eerste chocoladenestje. We vonden het zo leuk om bruine Nizinny's te kunnen gaan fokken dat we hebben besloten om ook deze meid bij onze kennel aan te houden. Coco heeft haar eerste chocolade bruine nestje gekregen samen met Twix zie 2020 Coco en haar tweede nestje in 2023 met Pino. Dit zal haar laatste nestje geweest zijn.

Sassa Ambergini’s Flowerchild)

26 juni 2017
NHSB 3114889
Stamboom Sassa
Heupen HD A

Sassa hebben wij uit Zweden geimporteerd. Haar moeder is de bruine Ambergini’s Queen of Rain en haar vader is Shaggy Shedpherd’s Iceman. Zij is een verschrikkelijk lieve dame en haar kleuren zijn nog echt zwart met wit. Sassa heeft haar eerste nestje gekregen met onze Grizzly zie 2020 Sassa. In 2024 heeft zij haar laatste nestje gekregen.

Dido (Koala Pon van Joya)

24 januari 2018
NHSB 3109512
Stamboom Dido
Heupen HD A 

 

Dido is een dochter uit het Berennest van Joya (Kenna) en Twix (Guinnes von die Zottelbande). Ze heeft zo'n leuk karakter dat we haar bij onze kennel wilden houden. Een hele gehoorzame meid die van het leven geniet. ZIj heeft in 2021 haar eerste nestje gekregen. In 2024 heeft zij haar tweede nestje mogen krijgen.

Pipi (Spitse Pon van Joya)

8 april 2018
NHSB 3117936
Stamboom Pipi
Heupen HD A

Pipi is een dochter van onze Merci (Czebira Futrzak Podlaski) en Tommie (Jamie Pon van Joya). Zij heeft grappige wildkleurige oorjtes net als haar moeder. Zij wordt ingezet als therapiehond en heel soms mag ze de schapen drijven. Ze leeft samen met veel verschillende rassen honden. Zij heeft in 2022 haar eerste nestje mogen krijgen zie pups 2022. Pipi zal geen puppen meer krijgen.

Lady (Lady Pon van Joya)

8 juni 2018
NHSB 3124549
Stamboom Lady
Heupen HD A

Lady is een pup van onze Sterre (Gizzie Pon van Joya) en Aslan (Aslan Medoveho Haje)  Zij heeft een bijzondere wildkleur. Ze geniet van haar leven als therapiehond en ze is een enorme lieverd. Op sinterklaasavond 2022 heeft zij ons samen met Twix een prachtig nest pups gegeven.

Lizzy (Sneezy Pon van Joya)

25 januari 2020
NHSB 3183847
Stamboom Lizzy

Lizzy s een pup van onze Joya (Kenna Pon van Joya) en Twix (Guinness von der Zottelbande). We hadden uit een eerder nest van deze combinatie al Dido en Grizzly aangehouden en die waren beiden uitgegroeid tot zulke leuke lieve honden dat we graag met deze lijnen verder willen. Zie ook Pups 2020 Joya

Flo (Flo Pon van Joya)

24 junii 2020
NHSB 3199439
Stamboom Flo
Heupen HD A

Flo is een pup van onze Puk (Dancer pon van Joya) en Rumi (Rumianek Lubieszcek). Ze is een evenbeeld van haar mama en met deze mooie donkere dame hopen we ook de donkere Nizinny's te kunnen blijven krijgen. 

Lis (Lis Pon van Joya)

30 juni 2020
NHSB 3199258
Stamboom Lis
Heupen HD A

Lis is een pup van onze eigen Iezy (Lizzy Pon van Joya) en Twix (Guinnes von der Zottelbande). Vanwege het geweldige ontspannen en relaxte karakter van mama Iezy en ook van papa Twix hebben wij besloten om maar liefst 2 meiden uit dit laatste nest van Iezy te houden. Wij hopen dat ook deze meiden dit geweldige karakter door gaan geven! En dat heeft ze gedaan in 2024 met haar eerste nestje puppen.

Saartje (Maggi Pon van Joya)

30 juni 2020
NHSB3199256
Stamboom Saartje
H
eupen HD C

 

 

Saartje is een pup van onze eigen Iezy (Lizzy Pon van Joya) en Twix (Guinnes von der Zottelbande). Vanwege het geweldige ontspannen en relaxte karakter van mama Iezy en ook van papa Twix hebben wij besloten om maar liefst 2 meiden uit het laatste nest van Iezy te houden. Wij hopen dat ook deze meiden dit geweldige karakter door gaan geven! In 2022 heeft zij samen met onze dekreu Olli een prachtig nestje puppen geschonken.

Xena (Remy Pon van Joya)

16 oktober 2020
NHSB 3184244
Stamboom Xena

 

Xena is een pup van Merci (Czebira Futrzak Podlaski) en Frenkie (Edmar Pon von den Friedenslinden). Zij was enig pup en ze kwam ter wereld middels een keizersnede. Haar mama Merci kon haar daardoor niet voldoende melk geven en ze is bij haar gastgezin met de fles grootgebracht. Daardoor is er zo'n mooie band ontstaan dat het gastgezin heeft besloten haar graag bij hun roedel te houden. We hopen dat Xena in de toekomst net zulke sterke puppen krijgt als zij heeft bewezen te zijn!

Yara (Hafka)

1 december 2020
NHSB 3217538
Stamboom Yara
Heupen HD A
 

Yara is een pup van onze dekreu Aslan (Aslan Z Medoveho Haje) en Bronislawa. Ze heeft maar liefst 7 broers en 1 zusje. Een leuk nest met allemaal verschillende kleuren. Yara is donkerbruin geboren maar ze wordt nu al heel snel lichter van kleur. In 2023 heeft Yara ons haar eerste nestje gegeven.

Bijou (Staska du Clos de L'Igloo)

17 oktober 2021
NHSB 3265440
Stamboom Bijou

 

Bijou is een pup van kennel Clos de L'Igloo uit Frankrijk. Met haar halen we weer vers bloed naar onze kennel. Haar mama is Juszka du Clos de L'Igloo en haar papa is Igielny de Kaillhanes. We zijn heel erg blij met haar komst naar Nederland.

Malin (Czekolady Pon van Joya)

4 februari 2022
NHSB 326541
Stamboom Malin


 

Malin is een pup van Kyara en Rumi en zij was enigspup. We hebben haar enorm goed gesocialiseerd en ze is zo'n leukerd dat we hebben besloten haar bij onze kennel te houden. We hopen in de toekomst net zulke leuke puppeduppies van haar te mogen krijgen.

Bibian (Zaza Pon van Joya)

3 april 2022
NHSB 3271353
Stamboom Bibian
Heupen HD A

Bibian is een pup van Puk (Dancer pon van Joya) en Niebo (Niebo du CLos de L'Igloo) en we hebben besloten om deze pup aan te houden vanwege het geweldige karakter van haar en al haar 10 nestgenootjes. Daarnaast is het een prachtige meid en brengt zij met haar Franse vader vers bloed voor de kennel met zich mee. Tevens is zij rcd4-normaal

Famke Nicola  (Nicola Pon van Joya)

5 december 2022
NHSB 3292348

Famke Nicola is een pup van mama Lady (Lady Pon van Joya) en papa Twix (Guinnes von der Zottelbande). Zij is gekomen als Sinterklaaskadootje en het bijzondere is dat de Raad van Beheer een nieuwe kleur heeft moeten invoeren in hun bestand want ze hadden niet eerder een Nizinny met de kleur Bruin/Wildkleurig. Een unieke meid dus waarvan we erg nieuwsgierig zijn hoe haar wildkleurige bruine vacht gaat uitgroeien. Helaas hebben we dat niet mogen meemaken. Famke is op 1-jarige leeftijd gestorven door een hepatitus infectie. We vinden het vreselijk om haar nu al te moeten missen.

Malou  (MamaLou Pon van Joya)

17 januari 2023
NHSB 3295808

Malou (MamaLou Pon van Joya) is een dochter van Coco (Bon-Bon Pon van Joya) en Pino (Pino Pon van Joya). Op het moment dat ze geboren werd riepen we al dat we haar graag bij de kennel zouden willen houden aangezien zo'n prachtig donkerbruin meissie uit deze combinatie een geschenk is. Malou is een lekkere vrije meid en met haar komst hebben we weer een donkerbruine dame bij onze kennel.

Doortje  (Doortje Pon van Joya)

20 november 2023
NHSB 3322181

Doortje is een van onze Amsterdamse meiden van Yara en Faber. Zij is een superlieve meid met een gouden karakter en een prachtige kleur vacht. We zijn heel erg blij met haar en hopen in de toekomst puppen van deze prachtige en leuke pup te mogen gaan krijgen.