Skip to main content

Pups Coco (Bon-Bon Pon van Joya) en Twix (Guinnes von der Zottelbande)

geboren 2 februari 2020

Papa Twix is superlief voor zijn zoon als hij hem ontmoet. Ze spelen leuk en Twix leert zijn zoon zwemmen. Het is mooi om te zien hoeveel ze op elkaar lijken.

woensdag 1 april: De puppen vliegen uit naar hun nieuwe forever homes. We hebben genoten van de puppen en het gastgezin blijft gelukkig niet helemaal pup-loos achter: Ze hebben besloten een van de puppen te houden en Coco lijkt helemaal gelukkig met haar dochter Abby (Tina Turner). Een aantal puppen zullen worden opgeleid om ingezet te worden als therapiehond Wij wensen alle gezinnen heel veel geluk toe met hun geweldige puppedup en ook de puppen een super fijn en gelukkig leven op hun nieuwe plek!

Woensdag 26 maart: de puppen spelen steeds meer buiten. Coco en haar soul-mates genieten volop van het lekkere voorjaarsweer.

Donderdag 19 maart: Alle puppen zijn grondig nagekeken door de dierenarts en haar assistente en alle reutjes hebben 2 balletjes en de gebitjes zijn goed en de hartjes tikken gezond! Ook zijn de puppen vandaag geent. We zijn weer helemaal blij en dankbaar dat alle puppen zo goed gaan! Mama Coco heeft een body aangekregen zodat ze lekker kan spelen met haar kroost, zonder dat de puppen alleen maar melk bij haar willen drinken! Coco vind het helemaal geweldig!

zaterdag 14 maart: De puppen maken al veel mee..... ze zijn al meegeweest in de auto en mee in de buggy, ze zijn ontwormd en eten 5 keer per dag Energique...., nou ja eten, zeg maar vreten! Nu alweer 6 weken oud en de puppen zijn geweldig en dol op hun mama Coco

Maandag 9 maart: De puppen zijn zo goed als zindelijk. Ze doen hun behoeften goed op de puppytoiletten. Het voeden doet Coco nog alleen staande. 

Vrijdag 28 februari: Ga maar gewoon ff genieten van deze mooie plaatjes...........

Woensdag 26 februari: Als je het dan hebt over waanzinnig hard groeien dan is dat wel dit nest. Mama Coco geeft blijkbaar slagroom. De puppen hebben inmiddels een heerlijke grote ren en ze genieten volop van hun groter wordende wereld. En hun visite :)

zondag 16 februari: Oh wat groeien ze hard! Ze kijken inmiddels de wijde wereld in en de dikste pup is Tina Turner met haar 1250 gram!
Mama Coco let goed op haar puppeduppen als de werpkist wordt verschoond........

Woensdag 11 februari: Mama Coco is een fantastische moeder voor haar puppeduppies. En daardoor groeien de puppen goed en zijn tevreden.

teefje Ella Fitzgerald

reutje James Brown

teefje Nina Simone

reutje Sam Cooke

 

Donderdag 6 februari: de puppen hebben namen
May we present 

THE SOULMATES

teefje Aretha Franklin

teefje Tina Turner

reutje Otis Redding

The GIRLS

The BOYS

Pup 1  TEEFJE         geboortegewicht 385 gram
Pup 2  REUTJE        geboortegewicht 365 gram
Pup 3  TEEFJE         geboortegewicht 345 gram
Pup 4  REUTJE        geboortegewicht 380 gram
Pup 5  TEEFJE         geboortegewicht 455 gram
Pup 6  REUTJE        geboortegewicht 390 gram
Pup 7  TEEFJE         geboortegewicht 350 gram

Het is een relaxte en vlotte bevalling met een zeer toegewijde maar chille mama Coco.

Wij voelen ons enorm dankbaar en blij en trots dat we 7 prachtige puppen hebben gekregen van dit chocolade stel. En wat er nog meer grappig aan is buiten het tijdstip en datum dat ze zijn geboren? Vorige week kregen we ook 7 puppeduppies van Joya en Twix en ze werden geboren in de volgorde: reu, teef, reu, teef, reu, teef, reu en Coco ging een week later verder met teef, reu, teef, reu, teef, reu, teef. 

Twix heeft in een week tijd dus 2 prachtige nesten van 7 puppen gegeven.... 

Zal het wellicht iets met zijn naam te maken hebben al die tweeen?

Om 20.02 uur bevalt Coco niet van 1 pup maar van 2 puppen tegelijk! Ze blijft heel relaxed en kalm en de puppen maken het goed.
Om 20.20 uur volgt de volgende tweeling gelijktijdig...........
Pup 5 en 6 laten wat langer op zich wachten en uiteindelijk arriveert er zelfs een pup 7

Coco (BonBon Pon van Joya) en Twix (Guinnes von de Zottelbande) zijn 2 februari 2020 de trotse ouders geworden van maar liefst 7 puppeduppen!

Vanaf zaterdagmiddag 1 februari waren we bij Coco want ze had weeen en ze was onrustig. Coco wist heel erg goed hoe ze voor zichzelf moest zorgen want ze nam pauzes waarin ze gewoon lekker ging liggen slapen. Wij dachten dat ze ieder moment wel persweeen zou kunnen gaan krijgen maar het werd een lange nacht. Waarin Coco uiteindelijk besloot om lekker te gaan slapen.

We zeiden de volgende ochtend al tegen elkaar dat het toch wat zou zijn als ze op 02-02-2020 om 20.02 uur haar eerste pup zou gaan werpen, maar aangezien we best moe waren leek het ons helemaal geen slecht idee als ze de puppen overdag zou krijgen

 

In januari wijst de echo uit dat wij puppen verwachten van dit leuke stel. Wat zijn wij blij! Coco's buikje begint al aardig te groeien. Zij ligt momenteel het liefst op haar rug op de bank

Coco en Twix hebben begin december hele fijne dagen gehad met elkaar. Er is wat afgespeeld en uitgedaagd. Wij hopen dat wij begin februari chocolade puppeduppen uit deze leuke combinatie mogen verwachten!