Skip to main content

Kyara (Penotti Pon van Joya) x Pino (Pino Pon van Joya) + Tobias (Obelix Pon van Joya) hebben op 28 oktober een romantische date gehad met elkaar.

We hopen op puppeduppies rond  Oud en Nieuw! Dus of het in 2023 of 2024 wordt blijft een verrassing!

Kyara en Pino vonden elkaar meteen aardig en het is een mooi stel zo samen. Allebei bruin maar wel een andere kleur bruin. Kyara's zusje Coco heeft puppen gekregen van Pino en daar zaten ook hele donkerbruine puppen tussen en zelf een hele egale donkerbruine pup. We wachten af in spanning. 

Kyara en Tobias vonden elkaar ook leuk. En ook dit is een prachtige combinatie. Tobias is natuurlijk zwart/grijs en ook deze combinatie zou prachtige puppen geven. Dat kunnen bruine puppen worden of bruin/witte puppen of zwarte puppen of zwart/witte puppen. Spannend he?

We hebben besloten voor een dubbeldekking en met zoveel leuke reuen in onze kennel is het heel fijn dat het zo makkelijk realiseerbaar is. Het enige nadeel van een dubbeldekking is dat we pas uitslag krijgen van de DNA testen als de puppen al bijna klaar zijn om naar hun nieuwe baasjes te vertrekken. De Raad van Beheer heeft even tijd nodig uiteraard. Maar als een pup een zwarte neus krijgt dan weten we bijna zeker dat deze van Tobias zal zijn. Als de pup een bruine neus heeft kan de pup van zowel papa Pino als van papa Tobias zijn aangezien Tobias een bruine vader heeft (de Franse papa Niebo). Nu eerst maar geduld en afwachten tot de echo (eind november) dan hebben we pas zekerheid of er puppen komen. 

Kyara (Penotti Pon van Joya)

Pino (Pino Pon van Joya)

Tobias (Obelix Pon van Joya)