PONJOYA

Polski Owczarek Nizinny

 
 

Pups Gepland


Puk (Dancer Pon van Joya) zal tijdens haar eerstvolgende loopsheid die we in het voorjaar van  2020 verwachten gedekt worden. Helaas bleek ze niet drachtig van onze Jango dus we hebben we voor Puk een andere partner gekozen deze keer namelijk Rumi ((Rumianek Lubieszcek). We hopen nu dat Puk nog even wacht met loops worden zodat Rumi eerst volledig hersteld is van zijn bacteriele infectie.


Voor Puk zal het een eerste nestje worden. Haar mama Iezy en haar grootmoeder Kaitlyn zijn altijd enorm liefhebbende moeders geweest dus we hopen dat ook Puk het super zal gaan doen.

Sjokie (Ambergini’s Chiquitita) zal in het voorjaar 2020 gedekt worden. Haar vorige nest waren allemaal chocokleur puppen dus we zijn benieuwd wat het deze keer gaat worden!

Mocha (Mocha Pon van Joya) zal in het voorjaar 2020 gedekt worden. Het zal haar eerste nestje puppeduppies worden.

Kyara (Penotti Pon van Joya) hadden we in februari willen laten dekken door Rumi (Rumianek Lubieszcek). Helaas blijkt Rumi een bacteriele infectie opgelopen te hebben en heeft hij daardoor koorts gekregen en hij is er echt beroerd van. We hebben besloten om hem eerst lekker op te laten knappen en de dekking van Kyara te laten wachten op een volgende loopsheid (augustus 2020).